Tuesday, July 26, 2011

Happy Birthday, Ayah ! ^_^

Assalammualaikum, ape kabar semue ?
huh, baru le nafas.
tula, asyik sangat mengedik join banyak banyak segmen :D

mari meng-update lak.
semalam merupakan hari lahir Ayah yang ke-40 !

Happy Birthday To You,
Happy Birthday To You, 
Happy Birthday to My Sayang Ayah !

Happy Birthday To You . . .

aceh, dalam London lak xD

*wah wah, ayah saya suda tua la :D
tapi hensem lagi la !

hehe, kiteorang satu family sambut kecik kecik je.
makan Pizza Hut ngan 1 KG kek Secret Recipe !
*nyum nyum ~

^
|
|
* Kongsi "Fulus" dengan ini orang :D

urm, dari gambar tu kan, korang rase mane akak mane adek ? 

jeng jeng jeng :D


8 Orang doakan kejayaan Tasya:

Hasrul Hazrin said... [Reply to comment]

send my regard to ur papa k..
:D

Gen2Merah said... [Reply to comment]

wahhh... muda lagi ayah kamu ya.. stil ensem lagi.. ehehe. anyway Gen2Merah juga ini mengucapkan selamat menyambut hari jadi buat ayah kamu.. semoga ianya bakal membahagiakan lagi hubungan kamu seisi keluarga
Dah jadi follower awak ke 72 ye

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

Hasrul Hazrin : insyaAllah :D

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

Gen2Merah : amin :D

trime kasih ;)

Lulu Caldina said... [Reply to comment]

Blog ni sudah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages ;)

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

Kak Lulu : tenqiu soo much la kak ! <3

Sarah Naiema said... [Reply to comment]

happy besday to ayah awak ek..^^

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

thank sarah ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...