Tuesday, August 2, 2011

Anda Mahu Doodle Percuma ?

As Salam,
*join tekan banner*

hadiah-hadiah untuk di giveaway-kan ialah :

1)  doodle x 3 *nad lukis sendiri hehe
2)  domo keychain tajaan needle and thread x 1
3)  hp pouch tajaan needle and thread ( boleh pilih design ) x 1
3)  edit keseluruhan blog x 2


syarat penyertaan :
-follow blog nad dan needle and thread

-like page needle and thread 
 -buat satu entry @ tumpang mana-mana entry tentang giveaway ini.
 -copy banner dan lekatkan pada entry tersebut dan link terus ke sini.
 -tag 2 orang blogger lain *tak wajib
- tinggalkan url entry tersebut dekat comment box entri ini.

*tiada tarikh tutup buat masa ini :)


Mari join la ramai ramai ^_^

9 Orang doakan kejayaan Tasya:

Cik Chokie said... [Reply to comment]

Good luck tasya :D

Cik Chokie said... [Reply to comment]

Good luck tasya :D

nabila said... [Reply to comment]

nak join boleh x..??

Amy Syaquena said... [Reply to comment]

*hai salam kenal dan salam ramadhan , saya singgah dan follow sini , jemput ke belog saya and happy blogging...*

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Cik Chokie: thank :D

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@nabila: bole aje, dialu alukan erk :D

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Amy Syaquena: salam ramadan jugak :D

nadhirah. said... [Reply to comment]

terima kasih sebab join giveaway nad yg tak s'berapa ni :)

good luck.

okay, kalau boleh respond komen ni ya, dan state antara 4 hadiah tu, nak yg mana.

1) doodle x 3
2) domo keychain tajaan needle and thread x 1
3) hp pouch tajaan needle and thread ( boleh pilih design ) x 1
3) edit keseluruhan blog x 2

nad akan check semula pada 25 ogos 2011 :)

thank you..

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@nadhirah.: kak, saya nak domo ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...