Tuesday, August 2, 2011

" Lucky draw by ❤ iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty "

As Salam,



Hadiah untuk Lucky draw adalah

Loves Shape Double Ring
*size adjustable*

ATAU

Vintage owl necklace


*woot woot, syok tu ! <3


Untuk join GA tersebut sila ikut syarat di bawah !
1. Like This Page 
2. Follow this blog to update with this contest n Lucky draw 
3.Buat entri yang bertajuk "Contest and Lucky draw by ❤iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty" 
4.Sila copy entri ni and masukkan dalam entri anda dan letak link http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/07/contest-and-lucky-draw-by-imp3rf3c.html 
5. tinggalkan link entri anda tadi di ruangan komen . 


okay ! anda sudah sah sebagai peserta Lucky Draw by ❤iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty


Sekarang mari kita tengok cara2 untuk mnyertai contest ❤iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty

Upload gambar anda di wall  FACY BEAUTY Then we will upload it on album.And ask your friends to like it!! :)

Macam mana nak menang ?
Ia akan dinilai berdasarkan Like yang terbanyak pada gambar anda !
good luck okay !
contest n Lucky draw ni akan tamat bila2 masa sahaja :) so hurry up !

so mesti nak tahu hadiah kan ?
jeng jeng jeng

First Prize

BARBIE LACE

1 year life span ♥Available for☆ Brown☆ Blue☆ Grey☆ Violet☆ Green☆ Pinkwarna dan power anda tetapkan ! hanya seorang pemenang akan dipilih
Second Price  : Header dari My header made 
Contoh header




okay ! kira nya ada dua kategori lah kan ? 
 gud luck again !!

p/s anda boleh join mna2 kategori, jika untuk contest shaja , anda tidak wajib buat entri ,tetapi jika mahu mnyertai lucky draw atau kedua2 nya anda perlu mmbuat entri
*Saya nak masuk Lucky Draw sahaja !* ^_^

tunggu apa lagi ?
mari la join jugak ! ;) 



0 Orang doakan kejayaan Tasya:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...