Wednesday, August 3, 2011

Mana satu ni ? -_-

As Salam,
*di-cilok dari PakCik Google*


Urm, rase nye tak le la nak update blog ni selalu sekarang ni.
entah la, ade cikgu kat percubaan PMR nye 2 minggu lagi.
ade kate seminggu sebelum raya.
mana satu yang betul pon tak tau la -_-

macam mana pon, kene la start study ni !
mesti kene banyak A's !
*mintak mintak 8 A's la*

Ya Allah, di dalam bulan yang mulia ini
hambamu ini memohon agar diberikan petunjuk
Janganlah sesatkan hambamu ini. 

Lapangkan lah dada ku
Janganlah disempitkannya.

 Bukalah minda ku
Janganlah membiarkan hambamu ini menjadi orang yang terlalu malas.

 Buang la penyakit malasnya yang sudah lama beraja dalam diri ni ! -_-

Murahkan lah rezeki untuk ku :D

8 A's, pasti bole Insya-Allah ! ^_^

p/s : doa kan jugak untuk kejayaan saya ye ? 

Selamat Berpuasa dan Selamat Beramal n_n

18 Orang doakan kejayaan Tasya:

Mat Pintu said... [Reply to comment]

selamat berjaya! adik gua pun amek exam gak tahun ni. ganbatte!!

-rockcintan

Wanie said... [Reply to comment]

nak dekat dah tu..study rajin2 ye..insyaallah sume A pn boleh dpt..

iMBobo said... [Reply to comment]

Goodluck! pasti boleh punye tu! :)

shahniz said... [Reply to comment]

inyaallah bykkan berdoa dlm blan ramdhan ini, doa org berpuasa makbul doa nya.. gud luck exam ok...

salam ramdahn.. ;-)

Gen2Merah said... [Reply to comment]

insya Allah, belajar rerajin ya dik... semoga dapat 8A cemerlang.. amin

Dawia.Honeyputri said... [Reply to comment]

adik sebaya dgn adik akak :)

gudlucj dik ^^

Anonymous said... [Reply to comment]

walking here ! nice blog :)

Cik Purple Pinkypuff said... [Reply to comment]

gud luck adek..:D

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Mat Pintu: terima kasih :)

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Wanie: amin, mintak mintak macam tu la n_n

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@iMBobo: hehe, thank you (:

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@shahniz: Salam Ramadan jugak. Terima kasih ye ? :D

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Gen2Merah: Amin, terima kasih (;

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Dawia.Honeyputri: thank kak ;)

*GoodLuck untuk adek akak jugak ^_^

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Anonymous: thank you ;)

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Cik Purple Pinkypuff: thank akak CP :)

.izzati liyana. said... [Reply to comment]

aiyoo. sempat lagi online kah? tutup tutup. pegi study.

habis PMR nanti bace blog akak tiap2 hari. hehe. :D

goodluck PMR nanti okeh..

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@.izzati liyana.: hehe, thank akak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...