Friday, August 5, 2011

Pak Cik John , Jangan tinggalkan Saya ! ='(

As Salam,
haiya, kene tinggal ! :(

nasib baik RAPID ade. ape la nasib ku. . .

da la bulan puasa, bole pulak PakCik Van nye tinggalkan saya ? -_-
*PakCik, bersabar sikit la*

Saya bole nampak die pegi depan mata lak !
ai, melampau la ni ! main tinggal kan orang je -_-

PakCik, 
memang la salah saya sebab kuar lambat.
TAPI, beberapa minit je kot lambat nye. nape la PakCik tak bole tunggu ?

saya lambat pon sebab Cikgu SENI ter-Sayangku tu la punye hal -_-
sapa tak kenal die an ?

adeh ~
bulan puase pon bole die mara mara kelas saya macam biasa !
pelik, tidak puasa kah kamu Guru ku ? :DD

telinga saya cikgu, macam nak meletup dengar cikgu menjerit.

saya tau la lukisan saya buruk, da macam mane an ? saya nie memang tak pandai melukis. -_-
kelas saya pon memang da dikenali ramai tentang rekod disiplin nye.
*bising + kotor*

da kelas dalam Makmal Sains -_-

macam la PMR tu ade seni, asyik asyik sebut SPM. Memang la SPM tu penting TETAPI dahulu kan la PMR. Ni tidak, asyik asyik cakap :

" Tahun depan kamu semua tak masuk Kelas Sains. Masuk la Kelas R ! "

agak nye die salah kelas kot ?
da banyak kali saya tanya Intan

" Cikgu salah kelas ke weh ? "

Intan mesti akan jawab : 

" Aq harap sangat la cikgu kegemaran ramai ni salah kelas. Da la asyik mara je 24 jam ! Naik bingit telinga aq ! Pelik nye an , lukisan ko tu still buruk sampai sekarang. Macam tak berkesan je care die ajar ko ! "

" Oyt, lukisan aq jangan sentuh ! Sensitif tau ! "

asyik ni je la yang kiteorang cakap setiap kali cikgu nye mara mara..

Saya da jalan high speed tau PakCik nak sampai pintu kuar. da la kelas saya ni bahagian belakang.
*macam tak tau pulak SMK Meru tu besar -_-

Form 1 nye kelas je A sampai X.
Form 2 da 22 kelas.
Form 3 kurang sikit la. 20 kelas je.
Banyak tak ?
*sekarang bole bayang berape besar sekolah tu ? :D

Sebenar nye, salah saya jugak.
memang saya da pecut sepantas yang boleh, tapi terserempak ngan adik lak.

saya pon gedik gedik pegi sibok nak usha PakWe adikku tu.
*adik pon ade pakwe, kakak ade habuk je xD

tapi, tak nampak lak batang hidung budak tu !
aiya ~ tape, korang menyorok ye ? tape tape, isnin Wa tunggu Lu depan kelas !
*eceh, gangster tersesat lak*

Last last , balik la saya dengan menaikki Rapid. Nasib baik bawa duit. 
Jenuh la tanya orang : 

" Maaf, ade syiling tak ? "

Nasi baik la ade awek yang nak kasi tukar syiling. Itu pun memule tak cukup 10 sen. Mintak balik la !
*tak bersyukur, da kira baik la die nak kasi tukar*

tapi an, menguntung kan die ape. Saya kasi kertas. Die kasi besi. Kan ringgan sikit purse mahal die tu ? :D

Sebelom jejak bas saya teriak, " Thank tau weh ! "
Tersengih awek tu. * kutuk aku la tu -_- *

sampai kat destinasi nye, kene masuk dalam lak ! Kan leceh ? Ni semua sebab Natasya Gedik la ! xD

Kesimpulannya, masalah nye datang dari saya jugak :D

PESANAN tuk PakCik John : 

Saya nak usha pakwe adik saya jugak ! Isnin ni tau ! PakCik jangan tinggalkan saya lak -_-

TAMAT

6 Orang doakan kejayaan Tasya:

shahniz said... [Reply to comment]

org kate, biar lambat asal selamat..
tpi kes nie.. tak tau laa..huhu

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@shahniz: haha, ni bukan kes biar lambat asal selamat.

nie kes, kene cepat kalau nak selamat :D

cIk PikA said... [Reply to comment]

haha.. tu la.. nak kco adik ag.. kn da kne tinggal.. hehehe

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@cIk PikA: hehe, frust ni ! :D

sampai skrg tak dpt nk usha sape BF die tu -___-

Ain said... [Reply to comment]

walaoweii ! besaw gile sekola kaw !
sampai mencecah 22 kelas untuk satu tingkatan..

sekolah kitorang paling max pun 6 kelas jee .. wuu , tale bayang mesti besar gle sekola tu .. hoho :D

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Ain:mmg besar la :DD

tu pun PakCik nye tak mengerti -__-

*memule aq dtg sklah nie, aq sesat lak ! tak tau jalan balik *_*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...