Sunday, September 11, 2011

Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita.

As Salam,
*tekan banner untuk join*

pertandingan ni ade banyak hadiah menarik
tu la Tasya sibuk nak join jugak :D

Saya bukan pakar bab-bab meng-edit gambar ni.
Tapi tak salah kalau kita cuba kan ? 
Mana tau murah rezeki ^^

-GAMBAR SEBELUM-

-GAMBAR SELEPAS-

Maaf la, gambarnya tak berkualiti sebab pakai camera biasa-biasa je ;)

Gambar ini diambil secara rawak,
gambar yang di-snap oleh adik saya :)
*saya yang suruh dia snap sebab tak de keje ^_^

Kat depan umah je, xD
 kualiti gambar nye tak berapa elok.
edit la sikit-sikit itu la hasil nye :D

bile tengok peserta lain punya, cuak jugak la nak join.
ramai pro, saya prosak bole la. h_n

tape la , jom la meriahkan lagi contest nie,
Saya nak tag Cik Rose Cute :)

hadiah nya menarik, mari la join jugak ^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...