Saturday, October 15, 2011

“My Happiest Moment”.

As Salam,
*Tasya dan Ibu tersayang*

Gambar kat atas tu di-snap dekat Genting Highland masa saya darjah 4 atau 5 macam tu la ^^
*tak berhijrah lagi ;)

Masa ni memang syok betul la ! Dulu masa sekolah rendah setahun sekali pegi Genting. Tapi, cuma dua kali je kot ibu dapat join sekali. Masa ni kalau tak silap 1st time ibu ikut gi Genting. Ibu keje dulu so dia susah nak cuti sebab keje swasta. 

Kiteorang main outdoor punye. Semua cuba kot. ^^
Ini antara memori saya yang terindah la. Ibu sibuk kerja jadi jarang nak bertegur. Kalau bertegur mesti ada je nak jadi perselisihan faham. =.='

Sekarang, Ibu da tak kerja. Rumah pon da pinda sekarang. Nak outing ngan kengkawan pun susah =.='
TAPI, still bersyukur sebab tak payah la hari-hari kiteorang adek-bradik makan kat kedai.

Yang TAK SYOK nye, alahai ~
asyik kene bebel lak ~

Tape la, janji makan masakan air tangan ibu ^^

Kesimpulannya, gi Genting dengan ibu adalah memori saya yang ter-baek ! :D

Sayang Ibu, Saranghey, I Love You, Wo Ai Ni, Ashiteru <3

4 Orang doakan kejayaan Tasya:

Mish eika :) said... [Reply to comment]

genting highlands mmg best . indoor ngn outdoor sume men :)

Tihara said... [Reply to comment]

best nye g genting..dh lama tk g sana..kt sna pn dh ada jual stoberi kan..

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Mish eika :): hehe :D

N A T A S Y A ツ said... [Reply to comment]

@Tihara: tu la, saya pon da lame x kesane. strawberry ? x tau la, cameron ade la :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...